Tuorein sisältö

Ewan McGregorin elämään palaa Nalle Puh: Christopher Robin -traileri

06.03.2018 klo 22.50 | Luettu: 2853 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disney kierrättää Nalle Puhin hieman erilailla: Hook - Kapteeni Koukun tyyliin. Elokuvan nimi on Christopher Robin ja se kertoo keski-ikäisestä Risto Reippaasta, joka ei tunne itseään järin pirteäksi ongelmien kasaantuessa. Stressi alkaa haihtua, kun hän vajoaa psykoosiin. Yksi hänen lapsuuden pehmoleluistaan ilmestyy paikalle pyytämään apua, koska muut ovat kadonneet, joten tiedossa on reissu Puolen hehtaarin metsään.

Pääosassa nähdään Ewan McGregor ja ohjauksesta vastaa Marc Forster, jonka töihin lukeutuu Peter Panin luojasta kertova Finding Neverland – tarinan lähteillä. Nalle Puhin äänenä toimii yhä Jim Cummings, joka peri roolin vuonna 1988.

Simppeli ensimmäinen traileri on tavallaan hellyyttävä Nalle Puh -fanille ja tavallaan kuin parodiaa Disneyn loputtomista satukierrätyksistä? Eri mieltä saa olla.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uusi Lost in Space e... Haimasyövän selättän... >

Keskustelut (1 viestiä)

owiengvwi

06.03.2018 klo 22.56 3 tykkää tästä

Cummingsin takia jo katsomiskelpoinen

Nää livesadut voisivatkin olla ihan hyvä idea jos saataisiin ne alkuperäiset ääninäyttelijät joko tämmöisen nuken kautta tai sitten ihan itsenään. Silloin nää kaikki vois katsoa jo ihan sillä psykedeelisyysperusteella. Toki lumikit sun muut ovat jo joko kuolleita tai vanhuksia
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova