Tuorein sisältö

Daredevil oli Netflixin suosituimpia sarjoja, kun se lopetettiin

05.12.2018 klo 21.15 | Luettu: 3836 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Netflix ei julkista katsojamääriä, ellei se palvele tarkoitusta (firman pomo intoili juuri The Christmas Chronicles -komedian 20 miljoonasta katsojasta), mutta analyytikoilla on erilaisia keinoja päätellä, missä mennään. Kun Marvel-sarjat Iron Fist ja Luke Cage lopetettiin, eräs analyysi huomautti, että kummankin sarjan toinen kausi herätti huomattavasti vähemmän keskustelua somessa kuin ensimmäinen.

Daredevil lopetettiin myös. Parrot Analytics väittää, että Daredevil oli neljänneksi suosituin nettisarja Yhdysvalloissa viime viikolla kaikki alustat huomioiden. Vain Netflixin omat vaihtoehdot Narcos, Sabrina: Pimeällä puolella ja Stranger Things olivat edellä; taakse jäi mm. kiitelty The Handmaid's Tale. Tutkimus käsitteli katsojien käytöstä, haluja ja sitoutumista. Daredevil lopetettiin viikon puolivälissä eli 29. päivä.

Netflix on maksanut kulut, mutta firma ei omista Marvel-sarjojaan. Disneyn tuleva suoratoistopalvelu esittelee uusia Marvel-sarjoja ja kilpailee suoraan Netflixin kanssa. Disney ei vuokraa vanhaa sisältöä Netflixille jatkossa ja Netflix on itse päättänyt katkoa siteitä yksinoikeussisältöön, josta sen ei tarvitsisi luopua. Marvel tahtoisi jatkaa näiden sarjojen tekemistä.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Netflixin kauhukomed... Tom Hanks neuvottele... >

Keskustelut (2 viestiä)

fhsogndjsbfj

05.12.2018 klo 21.34 1 tykkää tästä

jaa et marveldisney ei olis valittanyt lopettaa. no sit vasta onkin huvittavaa et marvel valillisesti tuhoaa mut kuitenkin myos netflix tuhoaa. tahanko tama sarjaalustojen kilpailu sitten johtaa. kaikki haviaa
lainaa
Cubisti

06.12.2018 klo 14.39

Ymmärtävän tuon. Jos Netflix jatkaisi tuotantoa Disneyn alustan julkaisuun saakka, niin aika nopeasti sarja siirtyisi Disneylle olemassa olevan tuotemerkin kera. Nytkin se tulee sinne, mutta Netflix ei halua antaa tippaakaan mainosta siihen suuntaan.

Sääli, itselleni olisi riittänyt yksi laadukas suoratoistopalvelu, mutta kuluttajan edun nimissä niitä tulee siis Netflix, Amazo, HBO, Disney, CMore jne...

Pitäkää tunkkinne...
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova