Tuorein sisältö

Iron Man -ohjaaja luo näytellyn Star Wars -tv-sarjan

08.03.2018 klo 18.20 | Luettu: 2402 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

George Lucas suunnitteli Star Wars -tv-sarjaa, jossa nähdään oikeita näyttelijöitä, mutta hän tuomitsi sen liian kalliiksi. Monien tämän päivän tv-sarjojen tehosteet pärjäävät vähänkin vanhemmille elokuville, joten on aika.

Jon Favreau tuottaa ja kirjoittaa Star Wars -sarjan, joka debytoi Disneyn tulevassa palvelussa, joka haastaa Netflixin, Amazonin ja kumppanit. Favreau on Disneyn luottomies. Hän aloitti Disneyn nykyään omistaman Marvelin elokuvauniversumin Iron Man -leffoilla ja hänen uusin hittinsä on Disneyn Viidakkokirja. Hän työstää Disneylle myös fotorealistista Leijonakuningasta ja Viidakkokirjan jatko-osaa.

Star Wars -sarjalla ei ole nimeä, ensi-iltaa, eikä juonikuvausta. Disneyn palvelu alkaa ensi vuonna (aluksi Yhdysvalloissa) ja uutta Star Wars -sisältöä luvattiin jo aiemmin.

Lucasin kehittelemä tv-sarja panosti Star Warsin alamaailmaan, mutta uudella sarjalla tuskin on mitään tekemistä sen kanssa, vaikka Lucas tilasi läjäpäin käsikirjoituksia.

Favreaun Star Wars -uran aloitti äänirooli Star Wars: The Clone Warsissa. Hänet nähdään pienessä roolissa elokuvassa Solo: A Star Wars Story.

Lähde: starwars.com

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< UFO-kultti onkin oik... Ilmiö levittää outoj... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova