Hulk Hoganin seksivideon seurauksista tehdään leffa tai sarja, brother!

12.03.2018 klo 17.10 | Luettu: 2565 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Showpainilegenda Hulk Hogan pani kaverinsa vaimoa luvan kanssa. Akti filmattiin. Filmi julkaistiin netissä. Hogan voitti oikeusjutussa 140 miljoonaa dollaria.

Anteeksi mitä? Oikeusjutun toisena osapuolena oli videon julkaissut sivusto Gawker, joka meni sittemmin konkurssiin. Hoganin salainen liittolainen oli Paypalin perustajiin lukeutuva miljardööri Peter Thiel, jonka homoseksuaalisuuden Gawker oli aiemmin paljastanut.

Aihetta käsittelee Ryan Holidayn kirja Conspiracy: Peter Thiel, Hulk Hogan, Gawker and the Anatomy of Intrigue. Tuottaja David A. Neuman on hankkinut oikeudet kirjaan tehdäkseen joko elokuvan tai minisarjan.

Neuman uskoo, että aiheesta syntyy palkintogaalatason draamaa tyyliin The Social Network tai The Big Short. Sananvapaus, lehdistönvapaus ja yksityisyydensuoja ovat törmäyskurssilla (ja amerikkalainen oikeusjärjestelmä näyttäytyy loogisena kuin WWE, brother!).

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hevillä ei hävitty a... Turbosonni Dwayne Jo... >

Keskustelut (2 viestiä)

vesamies

12.03.2018 klo 17.51 1 tykkää tästä

Menen katsomaan vaan koska en arvostanut Gawkerin journalismia ( tai kuten he sitä kutsuivat "blogi uutisiksi" ). Kannattaa katsoa youtubesta videoita oikeudenkäynnistä, ei varmaan olisi kannattanut sanoa tuomarille että julkaisisi lapsipornoakin jos se olisi tärkeää. Tuomari ei ollut huumorimiehiä.
lainaa
Guetta

Rekisteröitynyt 03.08.2011

12.03.2018 klo 18.51

On kyllä hauskaa miten joidenkin mielestä roskasivuston saama tuomio jonkun julkkiksen seksivideon julkaisemisesta näyttäytyy lehdistönvapautta tai sananvapautta uhkaavana. Ei mitään epäselvää tuossa tuomiossa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova