Tuorein sisältö

Sex Education 2-8: kaiken päättää tietenkin teinien scifipornoshow

21.03.2020 klo 23.00 | Luettu: 1345 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 8


Kauden päättyessä äiti- ja poikaterapeutti kommentoivat unohtunutta juonta, joka olisi voinut määritellä kauden. Teini ei saisi toimia terapeuttina, eikä hän sitä juuri tehnyt. Äidin kouluterapeutin ura ei mennyt putkeen. Nyt he tiedostavat "kaksintaistelun", mikä johtaa sinänsä hyvin näyteltyyn arkiseen draamaan.

Kauden alussa maalailtiin kuvaa seksiopetuksen kriisistä. Osana sitä rehtorin ja tarkastajan välillä on löyhä Simpsonit-henkinen konflikti. Nyt teinien tulkinta Romeosta & Juliasta paljastuu pornahtavaksi scifimusikaaliksi, jossa tarkastajaakin hutkitaan ufopeniksillä. Rehtori yrittää pysäyttää show'n pimppaparaatin kohdilla ja syyttää kaikesta terapeuttia, jolloin alleviivataan, ettei teinien pidä tuntea häpeää näistä asioista ja että neuvot olivat arvokkaita. Mutta: kausi keskittyi kaikkeen paitsi koulua yhdistävään kriisiin.

Show'n keskeyttää myös entinen kaappihomo & kiusaaja. Lisää avoimuutta harrastettuaan hän säntää paikalle kuin Forrest Gump myöntääkseen kyläyhteisölle, että hän haluaa pidellä päähomoa kädestä. Se on herttaista, ja niin on aloituskohtauskin, joka suosittelee aloittamaan petipuuhat yhtäaikaisella soolotumputuksella, jos vagina on kosketuksesta sulkeutuva kärpäsloukku. Ilman kuumentaminen yhteisvoimin on kuumaa.

Jos heteropäähenkilöiden on tarkoitus saada toisensa, Rossia ja Rachelia tulee ikävä. Pyörätuolipoika on kiilannut väliin kolmanneksi (ja neljänneksi) pyöräksi ja nyt hänestä sitten viritellään roistoa 3. kautta varten. Vähemmistön edustaja voi olla vastustaja luontevasti, kuten mamuhomo oli tällä kaudella, mutta pääparilla pitäisi olla kemiaa. Olen puoliksi kiinnostunut ja puoliksi närkästynyt, muiden suhteiden edettyä mukavasti.


Keskiarvo 16 jakson jälkeen:


< Jakso 2-7

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Masked Singer Suomen... Top Gear -juontajan ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova