Tuorein sisältö

Selviytyjät Suomestakin tuttu Janni Hussi iloitsee somessa bloginsa saamasta erityishuomiosta

15.03.2018 klo 21.44 | Luettu: 2185 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Janni Hussi iloitsee somessa bloginsa saamasta erityishuomiosta: "Mä sain juuri kuulla, että mun blogi on valittu Blog Awardseissa ehdolle vuoden energisimpänä blogina".

"Tää on jo itsessään aivan älyttömän suuri kunnia ja tuntuu niin uskomattoman hienolta, että ne sadat, ellei tuhannet tunnit, mitkä oon blogin eteen vuosien aikana laittanut, saa näin upeaa huomiota".

Mä sain juuri kuulla, että mun blogi on valittu Blog Awardseissa ehdolle vuoden energisimpänä blogina. Tässä sarjassa ehdolla olevat vaikuttajat ovat motivoineet muita tekemään parempia ratkaisuja arjessa sekä luoneet ympärilleen tsemppihenkeä ja hyvää fiilistä! ........................................................................................... Jos oot tykännyt seurata mun vauhdikasta nuoren yrittäjänaisen menoa Idealistalla, niin arvostaisin suuresti, että käyt nakkaamassa mun blogille äänesi. ???????? Linkki äänestykseen löytyy profiilista. ............................................................................................ Anyway, tää on jo itsessään aivan älyttömän suuri kunnia ja tuntuu niin uskomattoman hienolta, että ne sadat, ellei tuhannet tunnit, mitkä oon blogin eteen vuosien aikana laittanut, saa näin upeaa huomiota. Kiitos siis teille kaikille, ketkä olette löpinöitäni jaksaneet lukea! Ilman teitä ei olis myöskään mun raapustuksia! ??????????????? ............................................................................................. #BlogAwards #VuodenEnergisin #blogi #bts #photoshoot #modeling #blog #blessed #idealistafi @idealistafi @splaysuomi

Henkilön Janni Hussi (@jannihussi) jakama julkaisu



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Nightwishin Floor Ja... Maria Veitola selitt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova