Tuorein sisältö

Netflixin kolmen rintaman huumesota kuvataan vihdoinkin: mukana on mm. Ben Affleck

19.03.2018 klo 19.55 | Luettu: 1905 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ben Affleck, Oscar Isaac, Pedro Pascal, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund ja Adria Arjona tähdittävät huumejännäriä, jonka nimi oli pitkään Triple Frontier. Projekti ei suostu kuolemaan.

Affleck jätti leffan henkilökohtaisista syistä, mutta nyt hän on palannut. Elokuvan ovat jättäneet pysyvästi Mahershala Ali, Tom Hardy, Channing Tatum, Tom Hanks, Will Smith, Johnny Depp, Mark Wahlberg, Benin veli Casey Affleck ja ohjaaja Kathryn Bigelow.

Uusin juonitiivistelmä: viiden ystävyksen luotettavuus testataan, kun he palaavat yhteen pysäyttääkseen huumeparonin ja saavat aikaan odottamattoman tapahtumaketjun.

Elokuvalla ei ole enää nimeä, mutta kuvaukset alkavat pian. "Triple Frontier" on viittaus Paraguayn, Argentiinan ja Brasilian raja-alueeseen, jossa rikollisuus väitetysti rehottaa vaikeakulkuisuuden vuoksi. Alue ei ole yhtä vaarallinen kuin idean syntyessä, vaan se tunnetaan turistikohteena.

Ohjauksesta ja käsikirjoituksen uusimmasta versiosta vastaa J.C. Chandor, jonka töitä ovat Väkivallan vuosi ja All Is Lost. Leffan osti yli vuosi sitten Netflix.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tarkennus: Shia LaBe... Rick and Mortylle ei... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova