Tuorein sisältö

Vuosituhannen laimein elokuvajuliste: Gnomepool

20.03.2018 klo 21.02 | Luettu: 2191 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Slashfilm kuvailee Sherlock Gnomesin julistetta vuoden huonoimmaksi. Allekirjoittanut koettaa perustella, miksi se on vähättelyä:

Disneyn Zootropolis kertoo eläinten kaupungista. Leffassa vilahtaa julisteita Disney-elokuvien eläinversioista. Vitsi ei ole nerokas, mutta se on vitsi. Myös Oscar-ehdokkaaksi nousseista elokuvista julkaistiin Zootropolis-versiot. Vaikkei fani räjähtänyt nauramaan, hän saattoi tuumia, että tuolta eläinten Oscar-gaala näyttäisi.

Kissasta kertova komedia Keanu on kuulemma ihan hyvä. Se mainosti itseään parodiajulisteilla, joissa on kissan pää. Speed- ja The Matrix -parodioissa vaikutti olevan jokin idea, sillä ne ovat Keanu Reeves -elokuvia ja hän on kissakaimansa ääninäyttelijä. Leffa jää näkemättä, koska siinä ei ole järkeä, että esimerkiksi Deadpool-parodiassa Deadpool on kissa ja siinä kaikki. Myös Deadpool on parodia ja parodian parodia haiskahtaa samalta aivokasvaimelta, josta kärsii Mitäs me spartalaiset -tiimi.

Hyväntahtoinen voi huomauttaa, että Keanun Deadpool-julisteessa luki selkeästi leffan oma nimi ja korkean ikärajan komediana se tavoitteli Deadpoolin yleisöä. Melkein loogista.

Sherlock Gnomes on lastenleffa puutarhatontuista, joista yksi on Sherlock Holmes. Jos se ei ole anteeksiantamattoman laimeaa, niin tämä on:


Jos olet eri mieltä, lepuuta silmiäsi näissä:


Tämä viimeinen parodioi elokuvaa, joka kertoo maailman huonoimman elokuvan tekemisestä. Vitsi on mikä?


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ving Rhames komentel... George R.R. Martinin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


726


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova