Tuorein sisältö

Ryan Reynolds ei usko kolmanteen Deadpooliin

02.05.2018 klo 23.00 | Luettu: 2388 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ennustuksissa Deadpool 2 nousee vuoden isoimpien hittien joukkoon. Ryan Reynolds jatkaa roolissa myöhemminkin ja hän on avoin kaikenlaisille mahdollisuuksille. Hahmon kolmanteen omaan elokuvaan hän ei kuitenkaan tunnu uskovan. Sitaatit ovat eri haastatteluista:

"En tiedä, teemmekö Deadpool 3:n. En todellakaan tiedä."

"On outoa sanoa tämä, mutta en usko, että teemme Deadpool 3:n."

Reynolds pitää X-Forcea loogisena suuntana. X-Force on vastaava tiimi kuin X-Men, mutta se koostuu kovaotteisista hahmoista: monet tyypit kuten Cable ja Wolverine ovat kuuluneet molempiin tiimeihin. Reynolds tahtoi tehdä X-Forcen heti Deadpoolin jälkeen ja Deadpool 2 vaikuttaa hyvin pitkälti olevan X-Force. Deadpool 2:n nimi paljastettiin vasta täyspitkässä trailerissa, joten olisiko sillä edes väliä, jos nimi olisi jo nyt X-Force?

Reynolds haaveilee yhä Deadpoolin ja Wolverinen (tai toisen X-Men-hahmon) yhteisestä elokuvasta ja hän olisi valmis näyttelemään Deadpoolia pienen budjetin filmissä, joka karsii kaiken ylimääräisen ja tähtää omalaatuisuuteen. Tähän karsimiseen hän ei kuitenkaan vaikuta uskovan: ehkä se on menestyksen hinta.

Tähän saakka on puhuttu, että kehitteillä on sekä X-Force että Deadpool 3. Kummallakaan ei ole ensi-iltaa, mutta X-Forcella on ohjaaja: The Cabin in the Woods -mies Drew Goddard.

Lähteet: Slashfilm, Entertainment Weekly

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Qstockin ohjelmisto ... Kahdeksan kaupunkia ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova