Tuorein sisältö

Terrorismin kierre voi katketa: tositarina silmäilee Nanjiania, Ruffaloa ja Adamsia

24.03.2018 klo 22.43 | Luettu: 1099 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kirja The True American: Murder and Mercy in Texas kertoo tositarinan, joka sai alkunsa syyskuun 11. päivän terrori-iskujen jälkeen. Ääri-islamilaisesta terrorismista pillastunut äärioikeiston terroristi Mark Stroman ryhtyi ammuskelemaan viattomia arabeiksi tulkitsemiaan henkilöitä. Bangladeshissä syntynyttä Rais Bhuiyania ammuttiin kasvoihin. Hän jäi henkiin, mutta menetti näön toisesta silmästään ja velkaantui useiden leikkausten johdosta.

Kaksi muuta henkeä vienyt Stroman kutsui itseään patriootiksi ja todelliseksi amerikkalaiseksi. Kirjan nimi viittaa kuitenkin Bhuiyaniin, joka antoi anteeksi ja ryhtyi kampanjoimaan, jottei Stromania teloitettaisi. Stroman katui tekojaan lopulta ja hän ja Bhuiyan ehtivät tehdä rauhan ennen teloitusta.

Tarinan kertaa elokuva True American, joka on ollut suunnitteilla jo jonkin aikaa. Amazon neuvottelee parhaillaan rahoittamisesta ja levittämisestä. Rooleista neuvottelevat Kumail Nanjiani (Bhuiyan), Mark Ruffalo (Stroman) ja Amy Adams. Aikatauluongelmat on yhä ratkaistava.

Ohjauksesta vastaa Pablo Larraín, jonka edellinen elokuva Jackie kertoi presidentti John F. Kennedyn ampumisen seuraamuksista.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Piikojen tyttökullat... Megan Foxin alusasut... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova