Tuorein sisältö

Niinkin kovat Robertit kuin Pattinson ja Downey, Jr. liittoutuvat The Big Short -ohjaajan murhakomediassa

24.03.2023 klo 22.00 | Luettu: 910 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Robert Pattinson, Robert Downey, Jr, Amy Adams ja Forest Whitaker tähdittävät elokuvaa Average Height, Average Build. Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Adam McKay, joka oli hömppämies (Uutisankkuri, Velipuolet), kunnes hänestä tuli nero (The Big Short, Vice). Hänen edellisessä työssään Don't Look Upissa on vähintään pari kohtausta, jotka oikeuttavat kysymään, onko hömppä nyt neroutta.

Average Height, Average Build on sarjamurhaajajännäri ja samalla yhä poliittinen komedia McKayn tuoreimpien tavoin. Leffa seuraa tappajaa, joka pyrkii vaikuttamaan lainsäädäntöön lobbarien avulla, jotta tappaminen olisi helpompaa. Kaikki amerikkalaiset nyökyttelevät: juoni käy järkeen.

Perinteisillä tavoilla mitattuna Big Short menestyi korkeintaan kohtalaisesti ja Vice floppasi. Don't Look Up on tyyris Netflix-elokuva, joka väitetysti kiinnosti tilaajia. Uutuuden kuvausten on määrä alkaa kesällä, mutta siltä puuttuu yhä iso yhteistyökumppani. Uutislähde maalailee, että monet ovat jo sanoneet ei, muiden vielä miettiessä numeroita.

Kuvassa on Adams elokuvassa Vice.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< "Kaikkien aikojen hu... Voice Of Finlandissa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova