Tuorein sisältö

Perinteikäs jazzkatu jää historiaan, Pori Jazz uudistaa ilmaistarjontaansa

27.03.2018 klo 15.08 | Luettu: 2189 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto



Pori Jazz tekee ensi kesänä uudistuksia laajaan ilmaistarjontaansa.

Perinteikäs jazzkatu jää historiaan. Kirjurinluotoon rakennettava, uusi ja pääsymaksuton festivaalialue tarjoaa runsaasti ilmaisohjelmaa kolmella eri esiintymislavalla, joihin kuuluu muun muassa legendaarinen Lokkilava. Uudenlaisia elämyksiä tarjoava alue on auki yli viikon ajan.

Jazzpuistoksi kutsuttava alue alkaa Kokemäenjoen ylittävän Taavinsillan päästä ja levittäytyy vehreälle puistoalueelle Taavinsillan sekä Lokkilavan välillä.

Lokkilava palautettiin muutamia vuosia sitten Pori Jazzin pääkonserttien käyttöön, ja tänä vuonna estradi tarjoaa myös ison määrän pääsymaksuttomia konsertteja. Ilmaista ohjelmaa kuullaan lisäksi pienemmällä Puistolavalla sekä Kirjurinluodon kesäravintolan alueelta löytyvässä teltassa.

Aiemmin Jazzkadulla ilmaislavoja on ollut vain yksi, joten ilmaiskonserttien määrä tulee moninkertaistumaan.

Jazzpuisto aukeaa yleisölle perjantai-iltana 13. heinäkuuta ja on avoinna lauantaihin 21.7. asti. Koko alueelle on vapaa pääsy keskiviikkoon 18.7. asti, mutta Pori Jazzin pääkonserttipäivinä 19.–21. heinäkuuta Lokkilavan alue on osa pääsymaksullista konserttialuetta. Näinäkin päivinä Jazzpuiston muut osat sekä esiintymislavat palvelevat festivaalivieraita ilman pääsymaksua.

Pääsymaksuttoman ohjelmiston osuus Pori Jazzissa on valtakunnallisesti katsoen poikkeuksellisen suuri ja tasokas. Jazzpuistossa järjestetään 15.–17.7. myös perinteinen Pori Jazz Kids Festival.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Captain Marvel värvä... Telia laittaa kiekko... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova