Tuorein sisältö

Captain Marvel värväsi kolme tuttua Marvel-naamaa

27.03.2018 klo 16.00 | Luettu: 2819 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Captain Marvelin kuvaukset ovat alkaneet. Mukaan ovat liittyneet viime hetkillä Clark Gregg, Lee Pace ja Djimon Hounsou. Captain Marvel on 90-luvulle sijoittuva esiosa, joten sillä ei ole väliä, mitä herrojen hahmoille on tapahtunut.

Gregg näyttelee agentti Coulsonia, joka vaikutti kuolevan elokuvassa The Avengers, mutta joka on jatkanut seikkailujaan tv-sarjassa S.H.I.E.L.D. Agentit. Pacen näyttelemä Ronan the Accuser on elokuvan Guardians of the Galaxy roisto. Hounsoun näyttelemä Korath the Pursuer on samasta elokuvasta tuttu Ronanin kätyri.

Ronan ja Korath kuuluvat kree-kansaan. Niin kuuluu myös Jude Lawin näyttelemä Mar-Vell, joka antaa Captain Marvelille supervoimat, ja Gemma Chanin näyttelemä Minn-Erva, joka on geneetikko ja Captain Marvelin arkkivihollinen.

Brie Larson näyttelee Captain Marvelia, eli Carol Danversia, joka on Yhdysvaltain armeijan pilotti ennen supersankarin uraa. Ensi-ilta on maaliskuussa 2019.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivän pila: Tom Har... Perinteikäs jazzkatu... >

Keskustelut (1 viestiä)

enfweoh

27.03.2018 klo 17.00 1 tykkää tästä

Tässä taidetaan kertoa sielukiven sijainti

Tää menee jo pikkuisen spoilerien puolelle kun ennen seuraavan osan leffakierrosta tiedetään jo että ketkä tulevat näyttelemään ja mitä vielä myöhemmin tulevissa osissa.

Mutta romahtaahan tämä koko homma pian muutenkin. Ei sarjissarjaakaan pystytä pitämään hengissä yli 30 osaa ennen kuin kuvioon tulee kuolleiden henkiinherätykset/aikamatkustus/idiootticrossoverit ja muut joita ei edes pahimmat comic-con-kävijät pysty katsomaan
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova