Tuorein sisältö

Erilainen auto-ohjelma Autohullut Kutosella

04.04.2018 klo 11.28 | Luettu: 3659 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Arttu Harkki ja Crazy Mike tähdittävät Kutosen autoiluohjelmaa
Autohullut.

Autohullut on erilainen auto-ohjelma, jossa testataan ajoneuvojen ominaisuuksia ja myyntilupausten paikkansapitävyyttä sekä uppoudutaan autoilun maailmaan värikkäiden vieraiden voimin.

Ohjelmassa laitataan autot ja vieraat tiukkoihin testeihin. Juontajakaksikko testaa muun muassa neljä myydyintä perhe- ja premium-autoa ensimmäistä kertaa niin, että menopelejä verrataan suoraan toisiinsa ajo-ominaisuuksien, kulutuksen ja mukavuuden suhteen.

Radalla nähdään mm. Shirly Karvinen, Hans Välimäki, Emma Kimiläinen, Jaska Saariluoma, Viivi Pumpanen, Niina Backman, Anssi Honkanen, Essi Unkuri ja Pihla Koivumiemi. Lisäksi SuomiRockin aamun Mikko Honkanen ja Ville Kinaret saavat rallycross-koulutusta ja ottavat selvää, kumpi pärjää paremmin rallycross-kisassa; sanktiona poikamaisesti alastomuutta. Sama rangaistus on luvassa myös Turmion Kätilöille, jotka selvittävät bändin sisäisen ajotaitojärjestyksen Alastaron moottoriradalla.

Autohullut selvittää myös autoihin liittyviä myyttejä. Miksi kalliit urheiluautot tekevät vaikutuksen nuoriin naisiin, tunnistaako ajoneuvos Jussi Halli missä autossa hän on silmät sidottuna, ja mitä tapahtuu, kun Miss Suomi Michaela Söderholm nousee kyytiin teemalla Fifty Shades of Car?

Autohullut Kutosella tiistaisin, alkaen 17.4.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Simon Cowellin X Fac... Mikael Gabriel julka... >

Keskustelut (1 viestiä)

katsoja

03.05.2018 klo 23.33 2 tykkää tästä

Muuten hyvä, mutta A. Harkki räplää puhelinta ajaessaan. Olin kuvitellut henkilön fiksummaksi.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova