Tuorein sisältö

Stephen Kingin Tukikohta suuntaa vaihteeksi telkkariin

04.04.2018 klo 16.51 | Luettu: 1078 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Stephen Kingin tarinat Tukikohta ja Musta torni ovat pyörineet leffa- ja tv-uutisissa pitkään ja projekteilla on paljon yhteistä. Matthew McConaughey harkitsi Tukikohdan roiston Randall Flaggin roolia, ennen kuin hänet kiinnitettiin Mustan tornin "mustiin pukeutuneeksi mieheksi" (joka on Flagg). Molemmista tarinoista on yritetty tehdä leffasarja, jonka tarinaa täydentää minisarja. Molemmat projektit ovat vaihtaneet ohjaajaa usein.

Uusimman tiedon mukaan Tukikohdasta tulee 10 tunnin minisarja, jonka ensiesitys on CBS All Access -palvelussa, jonka ensimmäinen iso sarja on Star Trek: Discovery. Ohjaajaksi on yhä kiinnitetty Josh Boone, jonka oli aiemmin tarkoitus ohjata aiheesta elokuva tai useampi.

Minisarja mainitaan artikkelissa, jossa pohditaan Boonen tilannetta. Boonen X-Men-kauhuelokuva New Mutants lykkääntyy puolitoista vuotta, koska studio tahtoo kuvata uutta materiaalia. Saattaako se olla vastaava katastrofi kuin uusin Fantastic Four? Artikkelin mukaan studio ei tiennyt mitä se haluaa ja nyt kun kauhuleffa Se on hitti, studio tahtoo New Mutantsin olevan oikea kauhuelokuva, jonka Boone tahtoi tehdä alunperinkin. Boonen ensimmäinen hitti on draama Tähtiin kirjoitettu virhe.

Tukikohdasta tehtiin neliosainen minisarja 90-luvulla. Tarinassa kulkutauti on surmannut useimmat ihmiset. Eloonjääneet saavat visioita kiltistä äitihahmosta ja julmasta miehestä.

Lähde: Tracking Board

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Olli Lindholm vei Vo... Guillermo del Toro s... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova