Tuorein sisältö

Guillermo del Toro solmi ison diilin kalapornofirmansa kanssa

04.04.2018 klo 17.40 | Luettu: 1249 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Guillermo del Toro ja Fox Searchlight saivat neljä Oscaria elokuvalla The Shape of Water. Ohjaaja ja studio ovat solmineet kattavan sopimuksen jatkosta. Del Toro aikoo kirjoittaa ja tuottaa useita elokuvia ja ohjata niistä osan. Kauhu, fantasia ja sci-fi ovat jatkossakin hänen lajityyppejään. Hän kertoo etsineensä pitkään kotia, jossa hän voi työskennellä niin hyvässä hengessä kuin Shape of Waterin tuotanto sujui.

Ensimmäinen diiliin sisältyvä leffa sai vihreää valoa jo aiemmin. Scott Cooper (Crazy Heart, Black Mass) ohjaa elokuvan Antlers, jossa peruskoulun opettaja tutustuu oppilaansa hautomaan kohtalokkaaseen salaisuuteen. Del Toro tuottaa.

Se on merkittävää, jos del Toro on samalla aallonpituudella muun tuotantokoneiston kanssa. Lainaus 10 vuotta vanhasta V2.fi-uutisesta:

Guillermo del Toro solmi äskettäin sopimuksen, joka velvoittaa hänet ohjaamaan elokuvat Frankenstein, Tohtori Jekyll ja Mr. Hyde, Slaughterhouse-Five ja Drood sen jälkeen, kun hän on ohjannut kirjaan Hobitti perustuvan elokuvan sekä sen jatko-osan, joka samalla toimii esiosana Taru Sormusten Herrasta -trilogialle. Hyvät välit elokuvastudio Universalin kanssa saattavat merkitä myös sitä, että del Toro ohjaa jossain vaiheessa urakkaa unelmaprojektinsa At the Mountains of Madness ja Hellboy III. Del Toro on virallisesti varattu vuoteen 2017.

Tuohon kappaleeseen tiivistyy vain osa del Toron projekteista, jotka hän tai studio on hylännyt. Mm. Pinokkio-animaatiota ja Fantastisen matkan uutta versiota ei ole näkynyt. Del Toron ja Disneyn "Double Dare You" -multimediasaaga kuoli pois, mutta sen yhteydessä mainittu Trollhunters sentään näki päivänvalon DreamWorks-sarjana.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Stephen Kingin Tukik... Vittuile syövälle ku... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova