Tuorein sisältö

Martin Scorsesen tuotanto värväsi mestari Adam Sandlerin

04.04.2018 klo 20.00 | Luettu: 1199 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Adam Sandler on kiinnitetty elokuvaan Uncut Gems. Se lienee yksi koomikon vakavammista pätkistä, sillä ohjauksesta vastaavat Safdien veljekset ja tuottajana toimii Martin Scorsese. Safdiet tunnetaan pienen budjetin draamoista (Good Time, Heaven Knows What) ja dokumenteista ja Scorsese viihtyy yleensä asialinjalla (hän tosin tuottaa myös Jokerista kertovan supersankarifilmin).

Nimi "Uncut Gems" viittaa leikkaamattomiin timantteihin ja elokuva sijoittuu New Yorkin "timanttikortteliin", joka on merkittävä timanttikaupan keskus. Muita yksityiskohtia ei tarjota, joten elokuva voi olla periaatteessa mitä vain: esimerkiksi ryöstökomedia tai historiallinen draama, jossa juutalaiset timanttikauppiaat pakenevat natseja. Kuvaukset alkavat syksyllä.

Sandler nähdään 27. huhtikuuta Netflix-komediassa Viikko ennen häitä (The Week Of) yhdessä Chris Rockin kanssa. Äskettäin julkistettiin Netflix-komedia Murder Mystery, jossa Sandler ja Jennifer Aniston näyttelevät avioparia. Naista syytetään murhasta lomamatkalla.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vittuile syövälle ku... Näin puhut kuumille ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova