Tuorein sisältö

Scorsesen ja DiCaprion sarjamurhaleffasta tuli tv-sarja

11.02.2019 klo 23.12 | Luettu: 1235 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Martin Scorsese ja Leonardo DiCaprio ovat tehneet yhdessä viisi elokuvaa. Jos he tekisivät kaiken muunkin, mistä on vuosien varrella puhuttu, heidän pitäisi muuttaa kimppaan useammaksi vuodeksi.

Yksi elokuva on muuttanut muotoaan. The Devil in the White City on nyt tv-sarja, joka debytoi Hulu-palvelussa. Erik Larsonin kirjaan ja tositapahtumiin perustuva tarina sijoittuu vuoden 1893 Chicagoon, jossa järjestettiin maailmannäyttely. Tohinan keskellä tohtori H.H. Holmes houkutteli uhreja niin sanottuun murhahotelliinsa ja tappoi kymmeniä tai mahdollisesti jopa satoja ihmisiä. Uhrien luurankoja hän myi lääketieteellisiin tarkoituksiin.

DiCaprio hankki oikeudet kirjaan vuosia sitten ja koetti saada Scorsesen ohjaamaan leffan. Molemmat miehet toimivat tv-sarjan tuottajina.

Tähän tietoon Scorsesen ohjaama ja DiCaprion tähdittämä elokuva Killers of the Flower Moon filmataan tänä vuonna. Se kertoo tositarinan varakkaista Osage-intiaaneista, joista huomattavan monet pääsevät hengestään 1900-luvun alussa. Vasta perustettu FBI tutkii.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 50 vuotta täyttävän ... Putoukset naamat jul... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova