Tuorein sisältö

Keisari Aarnio alkaa 14.4. - 'seksityöläinen Saara ehdottomasti tarinan sankari'

05.04.2018 klo 21.41 | Luettu: 2263 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto



Keisari Aarnio alkaa Ruudussa 14.4. Sarjan ensimmäisen jakson voi katsoa samana päivänä Neloselta kello 21.

Helsingin huumepoliisin johtajaan Jari Aarnioon liittyvässä rikosvyyhdissä keskeisenä todistajana on ollut "Saara", seksityötä tehnyt nainen, joka tutustui Aarnioon 90-luvun lopussa. Yhteydenpito oli vuosien ajan tiivistä, kunnes Saara koki Aarnion pettäneen hänen luottamuksensa. Nainen päätyy kertomaan tarinansa ja Aarniota koskevat arkaluonteiset tietonsa sisäministeriölle sekä HS:n toimittaja Susanna Reinbothille.

"Saara päätyy siihen, että edellinen elämä jää taakse. Hän joutuu suojautumaan ja häntä aletaan suojelemaan todistajana Jari Aarniota vastaan", Saaraa näyttelevä Leena Pöysti kertoo.

Saara kantoi Aarniolle kaunaa, mutta Pöystin mielestä Saaran motiivi kertoa poliisipäällikön touhuista viranomaisille ja medialle on ollut myös oikeudentunto.

"Saara ei varmaankaan ole se kaikista helpoin todistaja, se uskottavin noin niin kuin lähtökohtaisesti. Mutta käytännössä oikeudessa Saara on ollut todistajana hyvä, tarina on pysynyt samana. Vaikuttaa siltä, ettei siinä ole keksittyä. Hänen esiintuomansa todisteet on saatu katsottua todeksi. Hän on ollut paljon vakuuttavampi kuin mitä olemus antaa ymmärtää."

Leena Pöysti arvostaa Saaran rohkeutta, ja hän on vankkumattomasti tämän puolella:

"Saara on ehdottomasti sankari".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Johnny English tulee... Sean Pennin 24-vuoti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova