Tuorein sisältö

Batgirl-leffa palasi raiteille, vaikka "idean" isä lähti

10.04.2018 klo 16.05 | Luettu: 2150 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Warner Bros. innostui viime vuonna, kun Joss Whedon ehdotti Batgirl-elokuvaa. Tänä vuonna Whedon tuumasi, ettei hänellä oikeastaan mitään ideaa ollutkaan. Se on mysteeri, vaikuttiko hänen lähtöönsä flopannut Justice League -elokuva, jonka hän viimeisteli Zack Snyderin puolesta.

Varhaisten tietojen mukaan Warnerilla ei ole kiirettä kehitellä Batgirliä ilman Whedonia. Nyt uudeksi kirjoittajaksi on kuitenkin palkattu Christina Hodson, joka on kynäillyt elokuvat Unforgettable, Shut In ja Bumblebee, joka on tämän vuoden Transformers. Hän on myös ollut kehittämässä (potentiaalista) Birds of Prey -elokuvaa, jossa Batgirl on mukana.

Batgirl eli Barbara Gordon on komisario Gordonin tytär ja Robinin tavoin Batmanin suojatti. Uuden universumin suojatteja ei ole nähty, mutta Robin tapettiin Suicide Squadin alkuteksteissä. Batmanin oman leffan kehittely sujuu erinomaisesti, tai niin ohjaaja Matt Reeves huikkasi Twitterissä viime viikolla.

Varmaa on, että universumi jatkuu elokuvien Aquaman, Shazam! ja Wonder Woman 2 merkeissä. Yhtä viimeistellään, toista filmataan ja kolmas palkkaa näyttelijöitä.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vain elämää palaa ko... Stadin Juhannus juhl... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova