Tuorein sisältö

Frendien sisarsarja Hulluna sinuun tekee paluun

16.04.2018 klo 21.23 | Luettu: 4579 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Hulluna sinuun (Mad About You) on uusin tilannekomediasarja, joka tekee paluun pitkän tauon jälkeen. Sarjaa tehtiin 164 jaksoa vuosina 1992–1999. Se kertoi tuoreesta avioparista, joka koetti pärjäillä New Yorkissa suhteellisen arkisissa tilanteissa. Sarja palkittiin lukuisilla Emmyillä ja pääosanesittäjät Helen Hunt ja Paul Reiser tienasivat miljoona dollaria per jakso loppuvaiheessa.

Hunt ja Reiser ovat päässeet sopimukseen jatkosta Sonyn kanssa. Mukana on myös tuottaja Danny Jacobson, jonka kanssa Reiser loi sarjan. Seuraavaksi tiimi etsii sarjalle kodin. Alkuperäinen kanava NBC on todennäköisesti kiinnostunut, sillä sen sarja Will & Grace palasi menestyksekkäästi ja kilpailevan kanavan Roseanne on pärjännyt vielä paremmin.

Reiser on aiemmin tuuminut, että sarjan lopussa nähty aikahyppy vastasi kysymyksiin. Will & Grace ja Roseanne ovat kuitenkin osoittaneet, etteivät useimmat fanit välitä, jos pari loppuvaiheen väittämää unohdetaan.

Aikooko Frendit eli yksi kaikkien aikojen suosituimmista sarjoista palata koskaan? Ei välttämättä, mutta nyt ollaan lähellä: Lisa Kudrow näytteli Hulluna sinuun -sarjassa Phoeben identtistä siskoa Ursulaa jo ennen kuin Frendit alkoi.

Lähde: Entertainment Weekly

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< DC:llä on New Gods, ... Kimi Räikkönen super... >

Keskustelut (2 viestiä)

owirgnvih

16.04.2018 klo 22.41

Frendit jossa on 3-4 hahmoa ja sanotaan että loput ovat jossain muualla?
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

17.04.2018 klo 07.17 1 tykkää tästä

No nyt on hyvä sarja tulemassa takaisin, vielä kun Villi Pohjola saataisiin jotenkin palaamaan myös.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova