Tuorein sisältö

DC:llä on New Gods, mutta Marvelilla on Eternals

16.04.2018 klo 18.34 | Luettu: 2628 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sarjakuvalegenda Jack Kirby loi DC:lle New Gods -kansan, ennen kuin hän palasi Marvelin leipiin ja loi Eternals-kansan. Molemmat kansat ovat lähes kuolemattomia superolentoja, joilla on kaikki voimat, joista käsikirjoittaja sattuu olemaan kiinnostunut. Kirby tahtoi New Godsin olevan kokonainen tarina, mutta kun se ei onnistunut, hän koetti jatkaa teemoja Marvelilla, joka ei myöskään vienyt ideoita päätökseen.

Viime kuussa paljastettiin, että Hyppy ajassa -ohjaaja Ava DuVernay kehittelee New Gods -elokuvaa, joka tässä vaiheessa on itsenäinen tarina, kuten sarjakuvan oli tarkoitus olla. Leffa sijoittuu kaksoisplaneetoille, joista toinen on sivistynyt ja toista hallitsee Darkseid, joka on Justice League -leffan roiston Steppenwolfin pomo.

Huhun mukaan Marvel etsii kirjoittajia Eternals-elokuvalle ja julkistaa sen pian. Sivusto Bleeding Cool luottaa lähteeseensä, joka on ollut oikeassa aiemmin. Eternalsit on luotu maapallon suojelijoiksi ja heidän historiansa kytkeytyy monien superolentojen historiaan. Leffakin siis saattaa sitoa universumin villit ideat yhteen antamalla niille taustatarinan.

Avengers: Infinity Warin roisto Thanos on erikoislaatuinen eternal. Thanos muistuttaa Darkseidia, joka luotiin ensin.


Lähde: Bleeding Cool

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Amy vaihtui upeaan b... Frendien sisarsarja ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

16.04.2018 klo 22.28 3 tykkää tästä

Vähän tylsää, miten 99% Marvelin ja DC:n avaruusolennoista suunnitellaan muistuttamaan täysin ihmistä, vaikkei olentojen alkuperällä olisi mitään tekemistä ihmisten tai Maapallon kanssa. Näillä meille täysin vierailla alien-roduilla on kaksi (2) sukupuolta ja kullakin sukupuolella on yksi (1) mahdollinen ruumiinrakenne: joko seksikäs nainen tai lihaksikas mies. Kasvot ja kehonkieli ovat aina täysin samat kuin ihmisillä.

En vaadi, että kaikki avaruusolennot olisivat mitään tietoisia pilviä, satametrisiä hämähäkkikentaureja tai hehkuvia ameeboita. Joku Mass Effect teki tämän mielestäni hyvin. Joo, onhan siellä asarit, jotka ovat sinisiä lonkerotukkaisia ihmisiä, mutta myös rapumaiset turialaiset, lyhytikäiset ja mulkosilmäiset salarialaiset ja boostattua muurahaiskäpyä muistuttavat krooganit. Edellä olevat ovat humanoideja, mutta sivuosiin on mahtunut erikoisempia ilmestyksiä, kuten jättilaiskiaisilta näyttävät elkorit ja meduusamaiset hanarit.

Itse asiassa DC:n ja Marvelin alieneita vaivaava mielikuvituksen puute taitaa olla poikkeus enemmän kuin sääntö. Niinkin geneerisestä viihdetuotteesta kuin Star Wars tulee heti mieleen useita kiinnostavia ja omaperäisiä avaruusrotuja.

Guardians of the Galaxylle kuitenkin hatunnosto pesukarhun (!?) ja puumiehen johdosta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova