Tuorein sisältö

Armoton nyrkkeilijä Amy Schumer?

16.04.2018 klo 22.45 | Luettu: 1558 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Christy Martin on eläköitynyt amerikkalainen nyrkkeilijä, joka auttoi nostamaan naisten otteluiden arvoa 80-luvun lopulta alkaen. Hän aloitti tyhjästä ja kohtasi kyynikkoja ja ikävämpää sakkia, mutta taisteli tiensä huipulle ja voitti useimmat ammattilaisottelunsa. Draamaa riitti aktiiviuran loppupuolellakin, sillä hänen valmentajamiehensä yritti tappaa hänet. Hän on nykyään naimisissa naisen kanssa.

Amy Schumer on stand-up-koomikko, jonka tuleva komedia I Feel Pretty kertoo päänsä lyövästä ylipainoisesta lyylistä, joka uskoo olevansa maailman kaunein ja kyvykkäin nainen. Schumer on vitsaillut aiemminkin vastaavalla itsetietoisella tyylillä. Kun hänet oli kiinnitetty Barbie-leffaan, sen oli määrä kertoa erilaisesta Barbiesta.

Schumer näyttelee Martinia elokuvassa nimeltä Christy Martin? Se on mahdollista. Neuvottelut ovat käynnissä. Ohjauksesta vastaa komedioiden Ystävänpäivä ja New Year's Eve kirjoittaja Katherine Fugate, mutta elokuva on draama.

36-vuotias Schumer on oikeassa iässä näyttelemään yli 40 voittoa ottanutta Martinia, jolla on useampi voitto ja mainittu tragedia vielä edessä. Joten ei muuta kuin salille. Kuva leffasta I Feel Pretty:


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kimi Räikkönen super... Dark River Festivali... >

Keskustelut (2 viestiä)

Eines

17.04.2018 klo 10.39 5 tykkää tästä

Tallinan laivalla humalassa koheltava ylipainoinen keski-ikäinen karaoke artisti on parempi koomikko kuin Amy Schumer.
lainaa
HueHue

18.04.2018 klo 09.16 1 tykkää tästä

Eines kirjoitti:
Tallinan laivalla humalassa koheltava ylipainoinen keski-ikäinen karaoke artisti on parempi koomikko kuin Amy Schumer.

Se on Tallinna.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova