Tuorein sisältö

Yksi Harley Quinn, neljä leffaa ja viisi ohjaajaa

17.04.2018 klo 20.45 | Luettu: 2204 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Suicide Squadin saamasta murskakritiikistä huolimatta Margot Robbien näyttelemä Harley Quinn on kuumempi ilmiö kuin ennen elokuvaa. Jos kaikki puheet toteutuvat, Robbie palaa rooliin suorassa jatko-osassa, Harleyn ja Jokerin omassa elokuvassa, Harleyn ja naisroistojen elokuvassa ja Harleyn ja naissankareiden elokuvassa.

Perutaanko jokin projekti? Todennäköisesti. Yhdistyykö 2-4 ideaa yhdeksi tai kahdeksi? Mahdollisesti. Studio ei kommentoi jokaista käännettä, joten tilanteen seuraaminen on haastavaa.

Tuoreen uutisen mukaan Dead Pigs -ohjaaja Cathy Yan on pitänyt vahvan Birds of Prey -esitelmän. Tuottajana toimiva Robbie on vakuuttunut ja hän tahtoo naisohjaajan, joten Yan on aloittanut neuvottelut. Elokuvalla ei ole nimeä. Sarjakuvissa Birds of Prey on Batgirlin ja muiden naispuolisten sankareiden tiimi, jonka kokoonpanossa on vieraillut roistojakin.

Kyseisten roistojen eli Harleyn, Kissanaisen ja Myrkkymuratin yhteisen elokuvan nimi on Gotham City Sirens. Suicide Squadin ohjaajan David Ayerin on yhä määrä väsätä se.

Suicide Squad 2:n ohjaa Gavin O'Connor, jonka tuorein hitti on The Accountant. Väitetysti kakkonen valmistuu ensi vuonna, mutta päivämäärää ei ole asetettu ja uutislähde Deadline uskoo, että Yanin ohjaama elokuva etenee ensin.

Harleyn ja Jokerin leffaa kehittelevät Glenn Ficarra ja John Requa, joiden töitä ovat Hölmö hullu rakkaus ja I Love You Phillip Morris.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Homo skidi ja läski ... Top Gearin Stig otta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova