Tuorein sisältö

DC:n kummat superfriikit seikkailevat sarjassa Doom Patrol

15.05.2018 klo 17.15 | Luettu: 1319 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Doom Patrol on DC:n sarjakuvista tuttu friikkien ja hylkiöiden tiimi. "Maailman oudoimmiksi sankareiksi" kuvaillut tyypit saavat tv-sarjan, joka tehdään tulevaa DC Universe -palvelua varten. Ensimmäisen kauden kirjoittaa Jeremy Carver (Supernatural).

Doom Patrol on supertiimi ja vertaistukiryhmä, joka suojelee ihmiskuntaa, vaikkei kukaan tahdo olla heidän kanssaan tekemisissä. Jokainen jäsen on kohdannut kaamean onnettomuuden, joka on antanut yliluonnollisia kykyjä, mutta jättänyt heidät arpisiksi ja traumatisoituneiksi. Heille antaa tarkoituksen tiedemies "The Chief", joka tahtoo valmistautua hämmentävään ja uhkaavaan ilmiöön.

Tiimiin kuuluu masentunut kyborgi Robotman, kehonmuokkausvoimaa huonosti hallitseva Elasti-Girl, epävakaa energiamies Negative Man ja jakomielitautinen Crazy Jane, jonka jokaisella persoonallisuudella on oma voima.

Doom Patrol debytoi saman palvelun Titans-sarjassa ennen omaa sarjaa. Palvelussa nähdään myös uusi Swamp Thing -sarja, animaatiosarjat Young Justice: Outsiders ja Harley Quinn, sekä myöhemmin Teräsmiehen kotikaupungista kertova Metropolis-sarja.


Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Viikatteelta musiiki... Ilosaarirockin juhla... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova