Tuorein sisältö

Ehkä naisia ahdisteleva Harvey Weinstein voittaa vielä Oscarin - leffan aiheena

28.04.2018 klo 20.00 | Luettu: 2726 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tuottaja Harvey Weinstein voitti parhaan elokuvan Oscarin Rakastuneella Shakespearella, vaikka ehdolla oli mm. Pelastakaa sotamies Ryan. Weinsteinin kyseenalaisista Oscar-taktiikoista puhuttiin kauan ennen kuin siitä tuli yleistä tietoa, miten monia naisia hän on ahdistellut.

Kehitteillä on elokuva toimittajista, jotka auttoivat tuomaan Weinstein-skandaalin julkisuuteen. Leffaa kuvaillaan pedofiilipappiskandaalista kertovan Spotlightin henkiseksi. Myös Spotlight voitti parhaan elokuvan Oscarin, joten ehkä "Weinstein voittaa taas", jos laatu on kohdillaan. Elokuvaa kehittelevät Annapurna Pictures ja Plan B, jotka ovat monien laatudraamojen takana.

Keskiössä ovat The New York Timesin toimittajat Jodi Kantor ja Megan Twohey. He saivat Hollywoodia ravistelleesta työstään Pulitzer-palkinnon aiemmin tässä kuussa yhdessä The New Yorkerin Ronan Farrowin kanssa. Skandaali oli heidän aiheensa, mutta elokuva kertoo yhtälailla siitä, kuinka naistiimi kohtasi vastustusta ja uhkailua työtä tehdessään.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Netflixiin on tuloss... Megan Fox kertoi luk... >

Keskustelut (1 viestiä)

ugvougo

28.04.2018 klo 20.20

niin monella tasolla vaarin
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova