Tuorein sisältö

Merisota ja sci-firooli kilpailevat Mel Gibsonin huomiosta

01.05.2018 klo 14.25 | Luettu: 1756 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hacksaw Ridge - aseeton sotilas toi henkilökohtaisen Oscar-ehdokkuuden ohjaaja Mel Gibsonille, joka oli pitkään Hollywoodin mustalla listalla törttöilyistään johtuen. Gibson palaa toiseen maailmansotaan elokuvan Destroyer merkeissä. Destroyer perustuu kirjaan Hell From the Heavens ja todelliseen meritaisteluun, jota on kuvailtu yhdeksi sodan eeppisimmistä.

Tapahtumat kytkeytyvät Okinawan taisteluun kuten Hacksaw Ridgen tapauksessa. Keskiössä on Yhdysvaltain armeijan hävittäjälaiva USS Laffey, joka pysyi pinnalla, vaikka japanilaiset osuivat laivaan useilla pommeilla ja kamikazeiskuilla luotisateesta puhumattakaan.

Kuvaukset alkavat syksyllä, tai siirtyvät talvelle. Gibson saattaa liittyä näyttelijänä Mark Wahlbergin tähdittämään sci-fielokuvaan The Six Billion Dollar Man, jonka kuvaukset alkavat kesällä ja kestävät syksyyn.

Leffa perustuu tv-sarjaan Kuuden miljoonan dollarin mies ja se kertoo kyborgista. Uusinta on ollut kehitteillä pitkään. Eräässä vaiheessa idea oli se, että leffa jättää inflaatiokorjauksen tekemättä ja kertoo kyborgista, jonka saa nykyään 6 miljoonalla.

Gibson ja Wahlberg näyttelivät isää ja poikaa komediassa Daddy's Home 2.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Marvelin isoin pieni... John Woo tekee naist... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova