Tuorein sisältö

Musiikkibisneksen realiteetit kaatoivat kehutun kotimaisen indiebändin

04.05.2018 klo 13.54 | Luettu: 3168 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Maailmallakin menestynyt kotimainen indie-yhtye Satellite Stories julkaisee ensimmäisen singlen, Coupons, viidenneltä ja viimeiseltä pitkäsoitoltaan Cut Out The Lights. Bändin jäähyväiskiertue käynnistyy syyskuussa.

Yhtye on kymmenen vuotta kestäneellä urallaan saavuttanut yli 60 miljoonaa kuuntelua suoratoistopalveluissa ja soittanut yli 300 keikkaa pääesiintyjänä 17 maassa kolmella eri mantereella.

"Kymmenen vuotta, viisi albumia, lukemattomia upeita muistoja ja mahtavia ihmisiä matkan varrelta, pitkiä päiviä tien päällä, upeita kaupunkeja toisen jälkeen..On tullut aika avata uusi ja viimeinen luku Satellite Storiesin uralla. Kaikki bändin sisällä on kunnossa ja olemme läheisempiä kuin ikinä. Musiikkibisneksen realiteetit vain alkavat vaatimaan veronsa kehoistamme ja mielistämme. Nyt kun olemme vielä terveitä haluamme lyödä hanskat tiskiin ison räjähdyksen saattelemana", toteaa Esa Mankinen.

Syyskuun 14. päivä julkaistavalla Cut Out The Lights -pitkäsoitolla yhtye on ottanut taiteellisen ja tuotannollisen vapauden ja vastuun takaisin itselleen, jotta sävellykset soisivat juuri kuten he itse haluavat.

"Kaikki on taas omissa käsissämme, joka on mahtavaa. Haaste on valtava ja olemme laittaneet albumin tekoon kaikkemme kuluneen vuoden aikana", kertoo kitaristi Marko Heikkinen.

Jäähyväiskiertueen Suomen keikat:

14.9. Kuopio : Henry's Pub

15.9. Joensuu : Kerubi

21.9. Jyväskylä : Freetime

22.9. Helsinki : Korjaamo

27.9. Turku : Gong

28.9. Lahti : Torvi

29.9. Tampere : Klubi

26.10. Vaasa : Ritz

27.10. Oulu : 45 Special

V2.fi | J.A. Kaunisto
< "Vakava Elton John -... Monty Pythonin Spama... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova