Tuorein sisältö

Quentin Tarantino värvää lisää legendoja: Madsen, Reynolds, Roth & Russell

08.05.2018 klo 20.55 | Luettu: 1997 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Quentin Tarantinon elokuva Once Upon a Time in Hollywood tulee vilisemään tuttuja nimiä. Tarantino neuvottelee parhaillaan sivurooleista Michael Madsenin, Burt Reynoldsin, Tim Rothin ja Kurt Russellin kanssa. Madsen, Roth ja Russell esiintyivät yhdessä Tarantinon The Hateful Eightissä. Madsen ja Roth ovat työskennelleet Tarantinon kanssa Reservoir Dogsista lähtien ja Russell tähditti myös Tarantinon Grindhouse: Death Proofia.

Reynoldsin on määrä näytellä George Spahnia, joka on yksi tarinan historiallisista henkilöistä. Spahn oli lähes sokea 80-vuotias tilanomistaja, kun kulttijohtaja Charles Manson luikerteli hänen suosioonsa naispuolisten seuraajiensa avulla. Spahnin tilaa käytettiin monien elokuvien kuvauksissa ja Mansonin kultti asui siellä suunnitellessaan murhatöitään.

Margot Robbien on määrä näytellä murhattua näyttelijää Sharon Tatea; neuvottelut jatkuvat yhä. Se on varmaa, että Leonardo DiCaprio näyttelee ikääntynyttä fiktiivistä näyttelijää, joka asuu Taten naapurissa, ja Brad Pitt hänen stunttimiestään.

DiCaprion ja Pittin roolit ovat tiettävästi suurimpia elokuvassa, joka on Pulp Fictionin kaltainen kokoelma tarinoita. Ensi-ilta on 9. elokuuta 2019.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jennifer Aniston ja ... Se on virallista: Ke... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova