Tuorein sisältö

Se on virallista: Keanu Reevesin komedia Bill & Ted saa jatkoa

08.05.2018 klo 21.50 | Luettu: 4346 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Loputon Evil Dead 4 -jaarittelu johti uuteen versioon ja tv-sarjaan ja iänikuinen Haamujengi 3 -höpinä naisten Haamujengiin. Kauan tätäkin saatiin odottaa, mutta Bill & Ted ovat sanojensa mittaisia: kolmannen elokuvan esituotanto on virallisesti alkanut. Keanu Reeves ja Alex Winter jatkavat rooleissaan lähes 30 vuoden tauon jälkeen. Excellent!

Elokuvan nimi on Bill & Ted Face the Music. Teini-ikäisistä aikamatkustajista on tullut keski-ikäisiä perheellisiä miehiä, joita painaa vastuu. He ovat säveltäneet tuhansia biisejä, mutta eivät vielä kaikkien aikojen parasta, tai edes yhtä hyvää. Kun ajan ja avaruuden kudokset alkavat repeillä, vierailija tulevaisuudesta varoittaa, että vain paras biisi ikinä voi pelastaa elämän itsensä. Bill & Ted matkaavat ajassa tyttäriensä kanssa ja tapaavat jälleen merkkihenkilöitä, kuten muusikoita.

Käsikirjoituksesta vastaavat yhä Chris Matheson ja Ed Solomon, joista jälkimmäinen on kirjoittanut episodien välissä mm. Men in Blackin ja Suuren puhalluksen. Ohjaajaksi on kiinnitetty Dean Parisot, joka tunnetaan parhaiten Galaxy Questin ohjaajana. Päivämääriä ei ole lyöty lukkoon.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Quentin Tarantino vä... Päivän Patrik Laine ... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

09.05.2018 klo 06.40

Mutta missä viipyy naisten Bill & Ted?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova