Tuorein sisältö

The Punisher värväsi pari pahaa pohattaa

11.05.2018 klo 00.30 | Luettu: 1996 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Netflixin The Punisherin toinen kausi valmistuu todennäköisesti ensi vuonna, sillä sisarsarjat Luke Cage, Iron Fist ja Daredevil jatkuvat tänä vuonna tämänhetkisen tiedon mukaan ja sarjojen väliin jää yleensä tovi.

Toisella kaudella debytoivat Corbin Bernsen ja Annette O'Toole. Bernsen muistetaan mm. sarjan L.A. Law lakimiehenä ja Hammaslääkäri-kauhuelokuvien sadistisena tohtorina. O'Toole näytteli Teräsmiehen tyttöystävää Teräsmies III:ssa ja Teräsmiehen äitiä Smallvillessä.

Kohdatessaan Punisherin he tulkitsevat erittäin varakasta ja voimakasta pariskuntaa. Herra Anderson Schultz on tottunut saamaan tahtonsa läpi ja hän on valmis turvautumaan laittomuuksiin suojellakseen asemaansa ja perintöään. Rouva Eliza Schultz ei jää toiseksi juonittelussa ja manipuloinnissa.

Aiemmin kerrottiin, että Josh Stewart näyttelee väkivallan kertaalleen hylännyttä miestä John Pilgrimiä, Floriana Lima psykoterapeutti Krista Dumontia ja Giorgia Whigham mystistä Amy Bendixiä. Juoni ei ole suoraan lainassa sarjakuvista (tähän tietoon), mutta Amy Bendix on vanha sivuhahmo.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Huhu: Peter Jacksoni... Sin City -leffastaki... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova