Tuorein sisältö

Game of Thrones -ruumis on seuraava James Bond? Netflix-jännäriä hän tähdittää pian

15.10.2018 klo 21.11 | Luettu: 2080 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Richard Madden näytteli Game of Thronesissa Robb Starkia, joka julistautui pohjoisen kuninkaaksi, mutta kuoli harvinaisen ikävissä merkeissä jopa sarjan standardeilla. Maddenin uusi jännityssarja Bodyguard on juuri nähty BBC:llä ja se debytoi Netflixissä ensi viikolla.

Bodyguard on saanut ylistävää palautetta. Brittijulkaisu The Daily Mail väittää, että tästä syystä ja varsinkin makuukamarikemioiden vuoksi James Bond -elokuvien tuottajat aikovat tarjota Maddenille Bondin roolia. Tämä ei ole huhu hulluimmasta päästä. On kuitenkin muistettava, että Daniel Craig aikoo näytellä Bondia vielä kerran ja brittilehdet ovat silti levittäneet huhuja korvaajasta jo vuosia.

Bodyguard kertoo nuoresta sotaveteraanista, joka toimii poliisin erikoisyksikössä Lontoossa. Kun hänet määrätään kunnianhimoisen sisäministerin suojaksi, tehtävä koettelee hänen arvojaan. Onko hän naisen tärkein turva, vai suurin uhka?

Trailerista on julkaistu tänään Netflix-versio, muttei vielä suomeksi tekstitettyä versiota.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< V***t Batmanista: tä... Tältä E.T-elokuvan a... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova