Tuorein sisältö

Sara Sieppi ja Roope Salminen kaukana ja lämpimassä - kohteessa, joka on saanut runsaasti negatiivista palautetta

12.05.2018 klo 00.13 | Luettu: 2930 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sara Sieppi ja Roope Salminen viettävät parhaillaan lomaa kaukana ja lämpimässä. Kuinka kaukana?

Sara paljastaa blogissaan matkakohteen olevan Egyptissä.

"Syy, miksi en alkuun halunnut kertoa tästä paikasta mitään on se, että en ole hirveästi kuullut ihmisten kehuvan tätä, joten en halunnut täyslyttäystä ennen kuin edes ehditään saapua itse kohteeseen. Halusin tehdä itse päätelmän siitä, menikö tämä täysin vihkoon vai saako tässä reissun jälkeen alkaa etsiä sitä hyvää pokaalia. Halusin valita kohteen, mihin ei tarvitse lentää 12tuntia, vaan lämpöä ja aurinkoa pitäisi löytyä lyhyestä lentomatkasta huolimatta. Olen todella tarkka siitä, millaiseen kohteeseen lennän ja varsinkin siitä, millaisen hotellin sieltä valitsen. Hotellivalinnalla voi aika pitkältä vaikuttaa siihen, tuleeko reissusta onnistunut".

Kohde on siis Egyptissä, Hurghadassa. Vaikka kohde oli kerännyt (somessa) paljon negatiivista palautetta, Sieppi on tyytyväinen resorttiin.

"Kun hotellin valitsee oikein, kohdekin voi näyttää silloin parhaimmat puolensa. Voisin suositella Hurghadaa tämän kokemuksen jälkeen vaikka kaikille. Älkää juuttuko liikaa muiden kommentteihin, sillä omana kokemuksena kaikki voi näyttäytyä paljon parempana, jos osaa tehdä oikeat valinnat (tai ylipäätään, jos niihin on siis mahdollisuus). Tämä on ollut yksi kauneimmista resorteista, missä oon ikinä ollut".

Lue Sara Siepin blogiteksti kokonaisuudessaan
????????

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu
”Ottaisinko seuraavaks Mojiton vai Spritzerin?”???????? #lomastressi

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tuhmia puhuva Lordi ... Tv-sarjojen joukkomu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova