Tuorein sisältö

Tv-sarjojen joukkomurha: Taken, Manaaja, Lucifer, Inhumans ja 11 muuta uhria

12.05.2018 klo 12.14 | Luettu: 3117 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Tv-sarja Taken on tavallaan esiosa Liam Neesonin elokuville, mutta se sijoittuu nykyaikaan. Faneja ei kiinnostanut, kuinka tämä versio Bryan Millsistä saa "kokoelman kykyjä, jotka ovat painajainen" konnille, joten toinen kausi jää viimeiseksi.

Manaaja-elokuviin perustuva tv-sarja The Exorcist on lopetettu toisen kauden jälkeen. Sarjan luoja Jeremy Slater kiittelee studiota, joka antoi edes kaksi kautta menestyksen ollessa heikkoa. Jos sarja olisi jatkunut, se olisi tutkinut sitä, kuinka muut uskonnot käsittelevät samoja asioita kuin katolilaiset manaajat.

Saatanakin kampattiin: Lucifer jää kolmeen kauteen. Tämä The Sandman -sarjakuvissa debytoinut versio Saatanasta on tylsistynyt ja hän auttoi poliiseja ratkomaan rikoksia.

Jännityssarja Designated Survivor jää kahteen kauteen. Kiefer Sutherland näytteli vähäpätöistä viranomaista, josta tuli Yhdysvaltain presidentti hätätilanteessa, jossa muut vaihtoehdot on eliminoitu.


Tulevista FBI-agenteista ja terroristiksi epäillystä sellaisesta kertova Quantico jää kolmeen kauteen. Kolmas kausi yritti pysäyttää katsojakadon uuden vetäjän ideoilla, mutta se ei ollut tarpeeksi.

Komediasarja The Last Man on Earth päättyy neljän kauden jälkeen. Will Forten hahmo luuli olevansa viimeinen ihminen planeetalla, mutta hän on jo pitkään nahistellut muiden kanssa.

Marvelin kenties haukutuinta sarjaa Inhumansia on pidetty kuolleena jo pitkään ja diagnoosi on vahvistettu. X-Menien kaltaisten sankarien oli alunperin tarkoitus seikkailla elokuvassa.

Lisää tuoreita uhreja:

- tilannekomediasarja Alex, Inc.
- tilannekomediasarja Great News
- tilannekomediasarja The Mayor
- musikaalidraama Rise
- rikossarja Deception
- sotadraama Valor
- draamasarja Ten Days in the Valley
- fantasiakomediasarja Kevin (Probably) Saves the World

Jotakin iloista: 20th Century Fox lopetti kyttäkomediasarjansa Brooklyn Nine-Ninen, mutta NBC tilasi saman tien sen kuudennen kauden.


Lähteet: Slashfilm, TV Line, Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sara Sieppi ja Roope... Päivän pila: The End... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova