Tuorein sisältö

Arrow ja kumppanit suuntaavat Gotham Cityyn ja tapaavat aidon lepakon

18.05.2018 klo 16.10 | Luettu: 2980 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Arrowversen seuraavakin joukkotapahtuma tuo yhteen hahmot sarjoista Arrow, The Flash, Supergirl ja Legends of Tomorrow. Tapahtumaan osallistuu myös Batwoman, eli Batmanin naispuolinen versio, joka ei ole vielä koskaan seikkaillut näytellyssä tv-sarjassa tai elokuvassa.

Batwomanin ohella Batmanin kotikaupunki Gotham City debytoi Arrowversessä. Fanit luonnollisesti kuolaavat: voisiko Batman joskus saada tv-sarjan, jossa hänen ja konnien suhteet ehtivät kehittyä? Tv-sarja nimeltä Gotham käynnistää nuoren Batmanin uran viidennellä kaudella, mutta sarja loppuu siihen.

Batwoman on alunperin perijätär, joka Batmanista inspiroituneena käyttää varansa sankaripuuhiin. Hänet luotiin 50-luvulla tilanteessa, jossa Batmanin ja Robinin suhdetta pidettiin turhan "kreikkalaisena". Modernisoitu versio on DC:n kuuluisin homohahmo. Kyllä: lepakko-nainen.

Arrowversen yhdistyminen on jälleen syksyinen tapahtuma.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Deadpool kiertueella... Leijonien puolivälie... >

Keskustelut (1 viestiä)

fwnoivwvhn

19.05.2018 klo 14.39 1 tykkää tästä

tassa vaan kierretaan sen oikean halun ymparilla. mut ei toisaalta mitkaan arrowinkaan tuotantoarvot riita batman sarjaan. siihen pitais saada oikeasti patevat nayttelijat ja lavasteet. gotham sarjankin puitteet ovat vaatineen aika paljon siristelya et voi katella
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova