Tuorein sisältö

Kun supertyypit katoavat, Michael Keatonin Batman auttaa: The Flash -traileri

13.02.2023 klo 02.25 | Luettu: 942 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

The Flash on vuoden ristiriitaisin supersankarielokuva laadusta riippumatta. Normaalein asia leffassa on tämä: The Flash juoksee niin nopeasti, että hän voi rikkoa ulottuvuuksien rajat, joten hän tapaa Michael Keatonin näyttelemän Batmanin. Vanhasta leffasarjasta tutun näyttelijän paluu ei ole uutta, jos olemme nähneet Spider-Man: No Way Homen.

Se on klassinen sarjakuvatemppu, että ulottuvuuksien välillä matkaaminen sallii tehdä jatkumoon merkittäviä korjauksia. The Flashin oli määrä tehdä korjauksia Man of Steelin aloittamaan jatkumoon jo ennen sitä, kun uusi DC Studios -osasto alkoi kehitellä uutta jatkumoa.

Uusi, vuonna 2025 vauhtiin pääsevä jatkumo ei hylkää kaikkea vanhaa. The Flash -leffa on täydellinen tilaisuus tehdä tarvitut muutokset... mutta The Flashin kuvaukset vietiin päätökseen syksyllä 2021 ja täysin uudet ihmiset alkoivat keskustella uudesta jatkumosta loppuvuonna 2022.

Samaan aikaan The Flashin näyttelijä Ezra Miller on törttöillyt yksityiselämässä niin kattavasti, että Hollywoodissa ehdittiin spekuloida, hyllytetäänkö leffa kokonaan. Tällä hetkellä virallinen väittämä on se, että Miller on eheytymässä.

Kun leffa saapuu isolle kankaalle kesäkuussa, se on myöhässä viisi vuotta ja kolme kuukautta verrattuna alkuperäiseen ensi-iltapäivään.

Silti: leffa saattaa olla hyvä. Juorut testinäytöksistä ovat myönteisiä. Ohjaaja Andy Muschietti on saanut kiitosta Se-elokuvilla ja Mamalla.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kirjalähde: eräs vii... Guardians of the Gal... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova