Tuorein sisältö

Boba Fettin ja Obi-Wan Kenobin elokuvat löysivät ohjaajat

25.05.2018 klo 13.30 | Luettu: 2044 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Star Wars Holiday Specialissa debytoinut Boba Fett nousi kulttimaineeseen ennen kuin hän sai taustatarinan, kuten naamioiduille tyhjille astioille tapaa käydä. Boban omasta leffasta on puhuttu Disney-ajan alkuhämäristä lähtien. Ohjaaja Josh Trank kehitteli sitä, kunnes hän ajautui epäsuosioon tyrittyään uuden Fantastic Four -elokuvan.

Projekti etenee. Ohjaajaksi ja kirjoittajaksi on kiinnitetty James Mangold, jonka töitä ovat mm. The Wolverine, Logan ja Klo 15:10 lähtö Yumaan. Mangold sai Loganin käsikirjoituksella Oscar-ehdokkuuden, mikä on poikkeuksellinen kunnia sarjakuvaleffalle.

Erään huhun mukaan Fett-leffa väittää, että vanhojen fanien palvoma Fett on jotain muuta kuin Jango Fettin klooni, mutta suunnitelma on varmasti muuttunut moneen kertaan.

Stephen Daldry neuvottelee Obi-Wan Kenobin oman elokuvan ohjaamisesta. Tällä projektilla ei ole kirjoittajaa. Jos aiemmat tiedot ovat voimassa, elokuva sijoittuu Episodien III ja IV väliin ja Ewan McGregor palaa rooliin mielellään. Daldry on kisannut Oscarista kolmesti elokuvien Tunnit, Lukija ja Billy Elliot ohjaajana.

Lähde: The Wrap

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Haluatko miljonäärik... Tarja Turunen julkai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova