Obi-Wan Kenobi on saamassa oman tv-sarjan

16.08.2019 klo 20.45 | Luettu: 1599 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Obi-Wan Kenobin omasta elokuvasta on esitetty monia juoruja, joista innokkaimmat lupailivat trilogiaa. Solo: A Star Wars Story tuhosi yhteen hahmoon keskittyvien elokuvien tulevaisuuden, tai: teki sellaisista projekteista tv-sarjoja. Sisäpiirilähteiden mukaan Obi-Wan Kenobin tv-sarja on tulossa ja Ewan McGregor neuvottelee paluusta. Hän on aiemminkin suhtautunut ajatukseen myönteisesti.

Sarjan koti on pian aloittava Disney+. Suoratoistopalvelussa nähdään ensin Boba Fettin kaltaisesta hahmosta kertova sarja The Mandalorian ja Diego Lunan Rogue One -hahmon oma sarja.

Se on kiinnostanut pitkään faneja ja virallisia tahoja, mitä ihmettä Obi-Wan toimitti hiekkaplaneetalla episodien III ja IV välissä. Disney-ajan Star Wars -tarinat liittyvät toisiinsa virallisesti, joten mm. se on faktaa, että hän kohtasi Tatooinella Darth Maulin, jonka pyllyn hän pätkäisi pois episodissa I. Darth Maul on esiintynyt animaatiosarjoissa kyborgipyllyineen.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mindhunter 2-1: Davi... Slipknot teki todell... >

Keskustelut (1 viestiä)

fhkd

16.08.2019 klo 23.54 4 tykkää tästä

sarja kuoli jo ennen kuin alkoikaan tuon maul jutun takia. miks on niin vaikea tehda tarinoita omalla painollaan. jos lucas olis ollut noin laiska niin qui con oliskin myohemmin ollut trask ja windu jotenkin selviytynyt ja palannut landona. oo mita yhteyksia
joskus 20 30 vuotta sitten tast olis ehka saanut ihan hyvan sarjan jossa on komeat aavikkomaisemat ja jokin pikkuteema joka jaksossa..mut nyt taitaa olla vaan cgita ja adhd vauhtia jossa name dropping vilisee
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova