Tuorein sisältö

The Walking Dead -spoileri: iso nimi on lähdössä

30.05.2018 klo 22.22 | Luettu: 2255 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

The Walking Dead jatkuu syksyllä yhdeksännen kauden voimin. Kausi sai vihreää valoa edellisen kauden puolivälissä, joten on luonnollista, ettei tulevaisuus ole vielä varmalla pohjalla. Eräs sarjan tuottajista mainitsi muutama vuosi sitten, että tiimillä on melko hyvä käsitys siitä, mitä kymmenennellä kaudella tapahtuu ja minne kaudet 11-12 ovat menossa.

Jos sarja jatkuu, se joutuu tekemään sen ilman päähenkilöä. Sisäpiirilähteiden mukaan Andrew Lincoln jättää Rick Grimesin roolin yhdeksännen kauden jälkeen tai sen aikana. Kahdeksannen kauden isoihin shokkeihin lukeutui se, että Grimesin poika Carl menehtyi. Nuorempaa ja vanhempaa Grimesia on pidetty varmoina selviytyjinä ja he ovat yhä hengissä sarjakuvaversiossa.

Uutiseen kuuluu juoru, jonka mukaan AMC-kanava tahtoo nostaa Norman Reedusin näyttelemän Daryl Dixonin uudeksi päähenkilöksi.

Katsojaluvut notkahtivat kahdeksannen kauden aikana, mutta ne ovat yhä selvästi suuremmat kuin sisarsarjalla. Fear the Walking Deadin neljäs kausi on käynnissä parhaillaan.

Lähde: The Wrap

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tunnistaisitko, 54-v... Wrestling-tähden suh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova