Tuorein sisältö

Juhlavuottaan juhlistava Provinssi varautuu yleisöryntäykseen erikoisjärjestelyillä

01.06.2018 klo 15.34 | Luettu: 1738 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

40. juhlavuottaan viettävä Seinäjoen Provinssi odottaa neljän viikon kuluttua käynnistyvästä festivaalista todellista huippuvuotta.

Ennätyksellisenä jatkuvan ennakkomyynnin ja aikaisempien vuosien tilastoihin perustuvan lipunmyyntiennusteen perusteella Provinssi rikkoo vuodelta 2011 olevan kaikkien aikojen yleisöennätyksensä 81 000 kävijää.

"Juhlavuodestamme on tulossa yksi Provinssin historian parhaista, ellei jopa kaikkien aikojen ennätys. On jo selvää, että suuri osa lipuista myydään jo ennakkoon loppuun", hehkuttaa festivaalijohtaja Sami Rumpunen.

Väenpaljous aihettaa myös erityisjärjestelyitä:

Provinssin festivaalialueen ohittava Törnäväntie suljetaan muulta kuin kevyeltä liikenteeltä torstaina 28.6.2018 klo 12:00 ja tie avataan uudelleen sunnuntaina 1.7.2018 klo 18:00.

"Provinssia vuosia häirinnyt ajelu festivaalialueen tuntumassa loppuu ja tien kapasiteetti saadaan kaikkien aikojen Provinssin vieraiden käyttöön", festivaalin tuotantopäällikkö Ville Koivisto kertoo.

Provinssi ei ainoastaan lisää, vaan kaksinkertaistaa tapahtuma-alueen wc-kapasiteetin. Myös vesivessojen ja pisoaarien määrää lisätään huomattavasti. Provinssi on siis suomalaisfestivaalien eturivissä vessakapasiteettimme osalta.

Provinssin päälavan alueen yleisökapasiteettia kasvatetaan toimintoja tehostaen. Päälavan viereen nousee nyt jo toinen kolmikerroksinen katsomorakenne, joka lisää osaltaan päälavan alueen katsojapaikkoja.

Myös tapahtuma-alueen ruokamyyntipisteiden lukumäärää on lisätty ja sortimenttia on kehitetty - myös festivaalin anniskelupisteiden ja drinkkibaarien määriä lisätään.

Festivaalin läheinen koulumajoitus on jo loppuunmyyty. Kysyntään on vastattu avaamalla uusia koulumajoitusvaihtoehtoja, ja myös Camp Provinssissa on edelleen tilaa.

Provinssi 28.-30.6.2018.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ihmiskunta tuhoutuu,... Stallonen ajankohtai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova