Tuorein sisältö

Stallonen ajankohtainen nyrkkeilyleffa sai kovan kilpailijan

01.06.2018 klo 19.10 | Luettu: 2597 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sylvester Stallone oli paikalla Valkoisessa talossa, kun presidentti Donald Trump armahti nyrkkeilijä Jack Johnsonin. Vuonna 1946 kuollut Johnson oli ensimmäinen tummaihoinen raskaansarjan maailmanmestari. Hän istui vuoden vankilassa rasistisen järjestelmän vuoksi: hän oli ajanut autolla valkoisten naisten kanssa. Tuomion kumoaminen oli symbolinen teko, kuten olisi nyt leffakin - päätteli Stallone ja muut.

Stallonen firma Balboa Productions suunnittelee Johnson-elokuvaa, mutta Ridley Scottin Scott Free on jo valmis kuvaamaan sellaisen. The Big Blow perustuu Joe R. Lansdalen lyhyeen romaaniin, joka kertoo tositapahtumista inspiroituneen tarinan Johnsonin uran alusta. Ohjauksesta vastaa Reinaldo Marcus Green (Monsters and Men).

The Big Blow sijoittuu tilanteeseen, jossa kirjaimellinen myrsky on tulossa Texasiin samaan aikaan, kun paikallinen musta mestari yritetään nujertaa chicagolaisen valkoisen nyrkkeilijän avulla. Tekijät pyrkivät menemään syvälle Johnsonin ajatuksiin ja kunnioittamaan miestä, joka eli täysillä synkkinä aikoina.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Juhlavuottaan juhlis... Tänään tv:ssä: super... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova