Tuorein sisältö

Aidosti kotikutoista tee-se-itse -meininkiä, Korppifest

05.06.2018 klo 15.52 | Luettu: 1882 kertaa | Teksti: J.A. KaunistoSuomi on tuhansien kesätapahtumien maa. Tapahtumakenttä on ammattimaistunut ja kehittynyt valtavasti. Suuret massatapahtumat ovat jättäneet varjoonsa kotikutoiset kyläjuhlat, joissa rockbändit soittavat rekan lavalla samalla kun yleisö nauttii grillimakkaraansa ja keskioluttaan. Mutta, onhan meillä Korppifest.

"Ihmiset rakastavat elävää musiikkia. Se näkyy siinä, että kotimainen festivaalitarjonta on hyvin laajaa. Monesti kuuluu kuitenkin harmittelua, että lähes jokaisella festivaalilla näyttää olevan samat, suuret nimet. Tähän haluamme tarjota vaihtoehdon niin yleisölle kuin bändeille", pohtii Korppifestin puuhamies Jaakko Tarvainen.

Korppifest on hyvin vahvasti DIY-henkinen (Tee-Se-Itse) tapahtuma, joka tehdään talkoovoimin. Tapahtumapaikkana toimii Laukaan Tarvaalan Mustan Korpin Saluuna, tarkemmin paikan piha.

Illan aikana lavalla nähdään Synthwave -artisti Nightstop, äkkiväärää vaihtoehtofolkpunkmetallia soittava FM2000, vaihtoehtorockbändi Le Roi, Rane Rautiainen & Paha Kaksonen, joiden setti koostuu Rajuilman klassikoista ja uudesta yhteisestä tuotannosta, sekä akustista folk-fiilistelyä soittava duo Suontausta & Puusaari.

"Olen kuullut sellaisen vitsin, että helpoiten keikan saa kun sen järjestää itse. Tapahtumajärjestäjät tuntuvat olevan todella varovaisia uusien nimien suhteen. Korppifestilla halutaan olla rohkeita. Oli ilo huomata, että myös monet yhtyeet lähtivät tällaiseen kotikutoiseen meininkiin mukaan niin suurella innolla", toteaa toinen puuhamies ja festivaalilla esiintyvän Le Roin nokkamies Eero Salonlahti.

Korppifest Laukaan Tarvaalassa Mustan Korpin Saluunassa 18.8.2018.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tänään tv:ssä: hirvi... Lauri Ylönen komment... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova