Tuorein sisältö

South Parkissa paikallinen outolintu: tatuoitu muskelikuningatar laulaa metallia

07.06.2018 klo 18.48 | Luettu: 4857 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Moni menee festareille katsomaan omia pitkän linjan suosikkejaan, eikä siinä mitään väärää ole. Mutta aina kannattaa hyödyntää tilaisuus ja tutustua myös niihin yhtyeisiin, joista ei tiedä entuudestaan mitään. Tuntematon sivulavan yllättäjä kun voi olla festarin kovin esiintyjä, joka nähdään parin vuoden päästä päälavalla. Yksi South Park Tampere -festarien potentiaalisista yllättäjistä on paikallinen Night Nurse, jonka laulajattaresta ei ainakaan väriä puutu.

Ahkerasti ulkomailla kiertänyt Night Nurse tunnetaan keskeisemmässä Euroopassa paremmin kuin Suomessa tai edes sen kotikentällä. South Parkissa yhtye saakin hyvän tilaisuuden vakuuttaa kotiyleisön.

Yhtyeen mikrofoniin takertuva Camilla "Camy" Rauhala tekee laulamisen lisäksi myös sävellyksiä ja sanoituksia. Mutta sen lisäksi Rauhala on myös Fitness-ammattilainen, joka voitti viime vuonna MM-kultaa Pure Elite -liiton kisoissa ja on voimanoston Suomen mestari FPO-liitossa.

Lisäksi Rauhala on tatuointialan ammattilainen ja hänellä on ollut tatuointistudio Tampereella jo 15 vuotta. Sen päälle vielä kauneudenhoitoalan konsultointi- ja kosmetologitöitä ja burleskiesiintymisiä. Voikin sanoa, että Rauhala on taatusti monessa sopassa keitetty energiapakkaus.

Mutta miten Rauhalalta taipuu metalli? Se selviää lauantaina Tampereen Eteläpuistossa kello 15.15. Mielenkiinnolla odotamme myös, jotta katsooko Rauhala mallia Thorin metallintaivuttamisesta.

South Park Tampere -festareilla esiintyvät myös Thor, Accept, Helloween, Mokoma, Michael Monroe, Stamina ja Ghost.

Lisätietoja: http://www.southparktampere.fi/

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Kaikki mitä olet ain... Val Kilmer palaa "Jä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova