Tuorein sisältö

Halloween säikäyttää jälleen: Jamie Lee Curtis vastaan Michael Myers

08.06.2018 klo 18.50 | Luettu: 2844 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Jamie Lee Curtisin näyttelemä Laurie Strode kohtasi naamioituneen murhaajan Michael Myersin vuonna 1978 elokuvassa Halloween. He kohtaavat uudelleen samannimisessä elokuvassa 40 vuotta myöhemmin, eli tämän vuoden lokakuussa.

Ensimmäinen traileri vahvistaa, että kaikki muut elokuvat on pyyhkäisty maton alle. Uusi versio on unohdettu. Se on unohdettu, että Curtis palasi rooliin lähes 20 vuoden tauon jälkeen elokuvassa Halloween H20. Jopa Halloween II on unohdettu, vaikka se tarkoittaa sitä, etteivät Laurie ja Michael ole enää sisaruksia.

Ohjauksesta vastaa David Gordon Green (Pineapple Express, Our Brand is Crisis). Alkuperäinen ohjaaja John Carpenter toimii tuottajana, konsulttina ja säveltäjänä toisin kuin useimpien jatko-osien tapauksissa.

Ensimmäinen traileri:V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Al Pacino tukee Leon... Gordon Ramsay kunnio... >

Keskustelut (1 viestiä)

Michaelmyers

10.06.2018 klo 23.33

vähän vaikea unohtaa aikaisemmat Halloween -elokuvat, kun kuitenkin niitä on tullut katseltua jo 40 vuotta...

no, tämä uusi sitten...näyttää kyllä samalta kuin aikaisemmat jatko-osat alkaen 80-luvulta. eli näitä kyllä pystyy tekemään vaikka kuin monta, kunhan vain tuottavat tarpeeksi rahaa. Varmaan 10 vuoden päästä unohdetaan kaikki aikaisemmat osat ja tehdään koko sarja alusta...
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova