Tuorein sisältö

Yli 500 NHL-ottelun mies Telian Liiga-asiantuntijaksi

15.06.2018 klo 12.59 | Luettu: 1415 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Peliuransa viime kauteen päättänyt hyökkääjätähti Sean Bergenheim palaa Suomeen, Telian Liiga-asiantuntijana.

Ensi kaudesta alkaen yksinoikeudella Suomen jääkiekon Liigan ottelut näyttävä Telia jatkaa asiantuntijanimien värväämistä suoraan lajin huipulta. Toukokuun alussa julkistettiin suosikkiselostaja Jani Alkion siirtyminen Telian tiimiin ja nyt on ensimmäisen asiantuntijajulkistuksen vuoro.

"Tarkoitus oli pelata vielä muutama vuosi Liigaa, mutta nyt palaankin sarjaan uudessa, innostavassa roolissa Telian kanssa. Jonkin loppu on aina uuden alku. Edessä on tosi makea tulokaskausi", loukkaantumisen vuoksi peliuransa päättänyt Sean Bergenheim (34) kommentoi.

Jokereiden junioreissa varttunut Bergenheim varattiin kesällä 2002 NHL:ään 1. kierroksella. Hän pelasi NHL:ssä yli 530 ottelua, joissa syntyi 197 tehopistettä. Bergenheim ehti urallaan pukea päälleen New York Islandersin, Florida Panthersin, Tampa Bay Lightningin ja Minnesota Wildin pelipaidat. NHL:n jälkeen Bergenheim pelasi Sveitsissä ja Ruotsissa. Leijonissa Bergenheim pelasi mm. kolmet MM-kisat ja saalisti jokaisesta mitalin.

Asiantuntijana Bergenheim haluaa olla raikas ja positiivinen – ja rehellinen.

"Puhun asioista suoraan, niin kuin ne näen. Tärkeintä on kuitenkin se, että kaikki mitä tehdään, tehdään hyvällä fiiliksellä ja pystytään välittämään se myös katsojille".

Telian Liiga-tiimi julkistetaan kokonaisuudessaan elokuun alussa. Suorat ottelulähetykset alkavat 3. elokuuta Rauman Pitsiturnauksesta.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Max Cavaleran Soulfl... Sannilta yllätys, po... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova