Tuorein sisältö

Somekuva, Janni Hussilla vierellään supersankareita

17.06.2018 klo 00.12 | Luettu: 2027 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Janni Hussi päivittää somessa tunnelmiaan tv-ohjelman kuvauksista.

Fort Boyard – Linnake -seikkailun kuvauksissa Jannilla on joukkueessaan Salkkarit-tähti Sami Uotila ja tubettaja Roni Bäck.

Janni kehuu kaksikkoa supersankareiksi.

"Tässä mun vieressä seisoo kaks semmosta tyyppiä, ketkä ovat saaneet vähintäänkin supersankarin statuksen mun silmissä. Nää kundit venyi Fort Boyardilla semmoisiin suorituksiin, että siinä olis monella mennyt pupu pöksyyn. Sen lisäks, että pistivät itsensä 110% likoon jokaikisessä tehtävässä, he saivat myös mut ylittämään itseni kerta toisensa jälkeen. Mä löysin itsestäni taas uusia voimia ja rohkeutta, koska tiesin että nää seisoo vieressä. Voin kertoa, että osa jutuista olis jäänyt yksin tekemättä, mutta kun oot nähnyt näiden tahdon ja heittäytymisen, ei siinä todellakaan halua tuottaa joukkueelle pettymystä! Kymmeniä kokemuksia, monia uusia ystäviä ja satoja muistoja rikkaampana Fort Boyard ja Team Bluen Hagrid-Hussi kiittää nöyrimmiten tästä viikosta".

Tässä mun vieressä seisoo kaks semmosta tyyppiä, ketkä ovat saaneet vähintäänkin supersankarin statuksen mun silmissä. Nää kundit venyi Fort Boyardilla semmoisiin suorituksiin, että siinä olis monella mennyt pupu pöksyyn. Sen lisäks, että pistivät itsensä 110% likoon jokaikisessä tehtävässä, he saivat myös mut ylittämään itseni kerta toisensa jälkeen. Mä löysin itsestäni taas uusia voimia ja rohkeutta, koska tiesin että nää seisoo vieressä. Voin kertoa, että osa jutuista olis jäänyt yksin tekemättä, mutta kun oot nähnyt näiden tahdon ja heittäytymisen, ei siinä todellakaan halua tuottaa joukkueelle pettymystä! Kymmeniä kokemuksia, monia uusia ystäviä ja satoja muistoja rikkaampana Fort Boyard ja Team Bluen Hagrid-Hussi kiittää nöyrimmiten tästä viikosta. Love you in pieces TEAM BLUE! ???? @samiuotila (Mr. Bond) & @ronibackyt (Albus Dumbledore) #FortBoyard #FortBoyardSuomi #teamBlue #France #tvshow #filming #friends #action #stunt #stunts #traveling

Henkilön Janni Hussi (@jannihussi) jakama julkaisu

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mercedeksen formulak... Tänään tv:ssä: ohjaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova