Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: ohjaaja haukkui sci-finsä faneja innokkaammin

17.06.2018 klo 19.35 | Luettu: 1992 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää viisi tuntia elokuvaan
Elysium

Vain kanavalla 5.

Elysium on saanut varovaisen myönteistä palautetta ja se tienasi enemmän kuin kaksi kertaa budjettinsa verran. Ohjaaja Neill Blomkampin (suom. "Intohimoinen kukkasoturi") mukaan elokuva meni päin vittua. Hän syyttää vain itseään. Hän rakastaa ideaa elitistien avaruusasemasta niin paljon, että hän tahtoisi yrittää uudestaan. Hänellä ei ollut kiire tai mitään, mutta kun hän panosti kuvastoon, hän oli sokea sille, ettei tarina toimi.

Tarina on lähes sama kuin miehen esikoisessa District 9:ssä: sairastuneen äijän on paettava slummeista avaruusalukseen parantaakseen itsensä, joten voimahaarniska tulee tarpeeseen. Blomkamp nimeää heikkoudekseen sen, ettei hän tarvitse tarinaa innostuakseen, vaan jännä konsepti riittää.

Tosielämän elitistien avaruusasemalla repliikki "teimme sen faneille" tarkoittaa samaa: sukuelintä ollaan lähellä. Suicide Squad ja Batman v. Superman tehtiin faneille. The Mummyn uusi versio tehtiin faneille. Bright perustuu uuteen konseptiin, mutta se on paska, joten se tehtiin faneille: fanit eivät tahdo mitään kriitikoiden kiittelemää Marvel-soopaa. Blomkampin seuraava työ Chappie on sitä, mitä hän halusi, mutta fanit eivät tykänneet, joten hän masentui jälleen.

The Rock harjoittelee huhuttua presidenttiehdokkuutta varten:V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Somekuva, Janni Huss... Kuinka vakava on Ter... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova