Tuorein sisältö

Mitä on tapahtumassa Spider-Manille?

25.06.2018 klo 12.57 | Luettu: 2082 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Spider-Manin näyttelijällä Tom Hollandilla "ei ole ilmoituksia, mutta hän rakastaa faneja" Instagram-videon mukaan. Uusi käsikirjoitus hänellä on ja hän "vahingossa" vilauttaa sitä: leffan nimi on Spider-Man: Far From Home. Far From Home valmistuu kesällä 2019. Se on ensimmäinen Marvel-elokuva neljännen, yhä nimeämättömän Avengers-elokuvan jälkeen.

Mitä Far From Home sitten tarkoittaa? Mielikuvitus saattaa päätellä, että Spider-Man päätyy Avengers-elokuvissa outoon paikkaan ja sekin lienee mahdollista. Marvel-pomo Kevin Feige on paljastanut sen verran, että Spider-Man viettää aikaa eri puolilla maapalloa jatko-osassaan. Far From Home kuvataan osittain Lontoossa, kuten monet isot elokuvat, mutta Spider-Man myös vierailee Lontoossa ja vastaavissa kohteissa Feigen vihjeiden mukaan. Huhut väittävät, että uusi Gwen Stacy on ranskalainen.

Avengers-ohjaajien mukaan Infinity Warissa kuolleiden hahmojen uudet elokuvat saattavat olla esiosia. Moni ei tätä usko, mutta myös Holland pitää fantasiaa yllä.

Sorry for no announcements, but I love you guys ??

Henkilön ?? (@tomholland2013) jakama julkaisu


Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Viivi Pumpanen julka... Voiko 50-vuotias näy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova