Tuorein sisältö

Näytelty Spider-Man-sarja Silk: Spider Society on peruttu

18.05.2024 klo 16.05 | Luettu: 497 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Sony ja Amazon aikovat tehdä useita tv-sarjoja, jotka hyödyntävät Sonyn Spider-Man-lisenssiä. Ensimmäinen julkistettu sarja Silk: Spider Society on kuitenkin peruttu. Sen oli tarkoitus kertoa Cindy Moonista, jota puree sama radioaktiivinen hämähäkki kuin Spider-Mania. Vuonna 2014 luotu hahmo on ehtinyt käyttää sankarinimiä Silk, Spider-Woman ja Spider-Girl.

Noir-sarja julkistettiin aiemmin tällä viikolla. Kyseessä on näytelty sarja, jossa Nicolas Cage tulkitsee film noir -henkistä Spider-Mania, joka on yksityisetsivä ja New Yorkin ainoa supersankari 1930-luvulla. Lähdeuutisen mukaan Silkin perumisesta päätettiin lopullisesti vasta pari päivää Noirin julkistamisen jälkeen.

Hämähäkkimiehiä ja -naisia on lukuisia, joten yhteisöjäkin voi olla monenlaisia. Noir kytkeytyy selkeästi Spider-Verse-animaatioihin, joissa Cage on äännellyt samana hahmona. Ne ovat isoja hittejä. Silk: Spider Society kärsi kulissien takana alati muuttuvasta visiosta, ja lienee mahdollista, että Silkin johtama "hämähäkkiyhteisö" kuulostaa studioiden korvissa liikaa flopanneelta Madame Web -elokuvalta, jossa esiintyy lukuisia tulevia hämähäkkinaisia.

"Spider-Gwen" (yhden Spider-Womanin lempinimi) on selkeästi suosituin hämähäkkinainen ja Spider-Verse-elokuvien naispäähenkilö, joten näytellyn sarjan antaminen hänelle saattaisi olla varmempi hitti. Jotakin on tulossa.

Kuvassa on Tiffany Espensenin näyttelemä Cindy Moon elokuvasta Spider-Man: Homecoming.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Cillian Murphy vahvi... Shogun jatkuu kausil... >

Keskustelut (1 viestiä)

bgoajfjqjnrjw

18.05.2024 klo 19.32

toivottavasti sonyn spiderpeli ei lahde talle linjalle milesia pitkin hampain jaksaa mut jos jossain osassa tulee girlit silkit spiderpigit rokkarispideyt sun muut niin siihen jaa sekin pelisarja mikaan ei ole niin vasynytta kun sankarin ainutlaatuisen sankaruuden kumoaminen kymmenella kloonilla
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova