Tuorein sisältö

Kesähippi 2018, näin elelet helposti pellossa

26.06.2018 klo 13.38 | Luettu: 1646 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Naamat-festivaali tarjoaa jälleen kesähipeille helpon mahdollisuuden elellä pellossa huoletta kuin heinäsirkka.

Naamojen kesän 2018 oheissälä onn saatu myyntiin. Myynnissä Helsingin ja Tampereen bussikyydit, alueen parkkipaikat, Survival Kitit ja kesän 2018 a la carte ruokailu.

Pääsyliput vuoden 2018 tapahtumaan ovat jo myyty, mutta mikäli varsinainen festivaalipiletti löytyy jo takataskusta, niin jatka järkevien hankintojen parissa.

Survival Kit 2018 sisältää tänä vuonna ruokalippuja sekä useita Tee se itse -mahdollisuuksia. Kitin antimilla voi tänä vuonna valmistaa ihan itse mm. festarisangriaa, tuusata vahinkolapsia tai laatia persoonallisia tatuointeja.

Survival Kit ei sisällä tänä vuonna juomalippuja. Paketti sisältää myös perinteisen festarikisailun, jolla voi voittaa pöytäpaikan lauantai-illan erikoisruokailuun.

Kitit myydään 33 euron hintaan Liveton myyntipalvelussa.

Parkkitilaa on tänäkin vuonna rajoitetusti – varaa pysäköintipaikkasi ennakkoon. Parkkilippu Liveton myyntipalvelusta. Ilman etukäteen ostettua parkkilupaa et voi parkkeerata kulkuneuvoasi festivaalialueelle.

Festarikansa pääsee kulkemaan Tuomiston tilalle kätevästi Helsingistä tai Tampereelta Muurameen suuntaavilla (ja sunnuntaina myös takaisin lähtökaupunkiin palaavilla) busseilla.

Helsingistä Tuomiston tilalle ja takaisin Helsinkiin ja bussi kustantaa 45 euroa. (Liput Liveton palvelusta).

Ennakkomyyntiin tulee myös lauantain "Trash is treasure" -á la carte -ruokailu.

Liveton myyntipalveluun

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tänään tv:ssä: erään... Rillit huurussa -täh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova